Verder naar bericht

Kandidaten

“Banenintechniek.nl bemiddelt in vaste banen!”

Onze kracht ligt in het bemiddelen van werkzoekenden binnen de technische arbeidsmarkt. Wij werken binnen de bouw en infra. Onze opdrachtgevers variëren van regionale, MKB-bedrijven tot de grotere spelers in de markt.

Ben jij op zoek naar een baan in het midden van het land? Neem dan contact met ons op en ga via ons aan het werk bij één van onze leuke en interessante opdrachtgevers in jouw regio.

Hoe wij werken
Na een kennismaking en een gedegen inventarisatie van uw wensen begeleiden wij jou graag naar jouw nieuwe baan. Wij werken met volgens

Banenintechniek.nl is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals, werkzoekenden binnen de technische arbeidsmarkt.

Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij jouw wensen. Op basis van deze wensen wordt een profielschets opgesteld van de gewenste werkgever. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn, jouw ambities en uiteindelijk waar jij echt gelukkig van wordt. Wij geloven niet in een match op basis van enkel een cv, een match op basis van dé persoon, daar staan wij achter.
Van ons kan jij een proactieve werkwijze verwachten. In het gesprek wordt er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. Vervolgens zal de nodige aandacht gegeven worden om voor jou een baan te vinden.

Sollicitatiegesprek(ken)
Is er op basis van jouw profielschets een match gevonden? Dan ga jij kennis maken bij de werkgever. Wij helpen jou met de voorbereiding en geven jou sollicitatietips. Ben zowel jij als de werkgever positief? Dan sluiten wij af met een eindgesprek.

Eindgesprek
Wanneer een geschikte werkgever is gevonden kom jij via Banenintechniek.nl B.V. of direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Het uiteindelijke doel is altijd vast dienstverband bij jouw nieuwe werkgever. “Banenintechniek.nl bemiddelt in vaste banen!”

Vervolg
Graag blijven wij met jou in contact om te horen hoe het gaat. Met vragen over jouw loopbaan kun je altijd bij ons terecht. Onze dienstverlening is pas geslaagd wanneer zowel jij als de werkgever tevreden zijn.

Een kennismakingsgesprek inplannen? Upload jouw cv en gegevens hier en wij nemen contact met jou op.