Verder naar bericht

Kandidaten

“Banenintechniek.nl bemiddelt in vaste banen!”

Ben jij op zoek naar vast baan in de techniek? Onze kracht ligt in het bemiddelen van technici binnen de technische arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers variëren van regionale, MKB-bedrijven tot de grotere spelers in de markt. Ons werkgebied ligt binnen de provincie Utrecht, Noord-Holland en Flevoland.

Ben jij op zoek naar een vaste baan in het midden van het land? Ga dan aan het werk bij één van onze opdrachtgevers.

Hoe wij werken
Na een kennismaking en een gedegen inventarisatie van uw wensen begeleiden wij jou graag naar jouw nieuwe baan. Wij werken met volgens de volgende stappen.

Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij jouw wensen. Op basis van deze wensen wordt een profielschets opgesteld van de gewenste werkgever. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn, jouw ambities en uiteindelijk waar jij echt gelukkig van wordt. Wij geloven niet in een match op basis van enkel een cv, een match op basis van dé persoon, daar staan wij achter.
Van ons kan jij een proactieve werkwijze verwachten. In het gesprek wordt er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. Vervolgens zal de nodige aandacht gegeven worden om voor jou een baan te vinden.

Sollicitatiegesprek(ken)
Is er op basis van jouw profielschets een match gevonden? Dan ga jij kennis maken. Wij helpen jou met de voorbereiding en geven jou sollicitatietips. Ben zowel jij als de werkgever positief? Dan sluiten wij af met een eindgesprek.

Eindgesprek
Wanneer een geschikte baan is gevonden kom jij via Banenintechniek.nl B.V. (detachering, deta-vast) of direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever (werving en selectie). Het uiteindelijke doel is altijd vast dienstverband bij jouw nieuwe werkgever. “Banenintechniek.nl bemiddelt in vaste banen!”

Vervolg
Graag blijven wij met jou in contact om te horen hoe het gaat. Met vragen over jouw loopbaan kun je altijd bij ons terecht. Onze dienstverlening is pas geslaagd wanneer zowel jij als de werkgever tevreden zijn.

Een kennismakingsgesprek inplannen? Upload jouw cv en gegevens hier en wij nemen contact met jou op.