Skip to content

Voor vaste banen in de techniek 


Bouw | Infra | Installatietechniek

Op zoek naar technische versterking?
Banenintechniek.nl komt graag langs om de personele wensen en behoefte te inventariseren en de dienstverlening toe te lichten. Er is altijd een dienstverlening die aansluit op de behoefte. Banenintechniek.nl kent drie vormen van samenwerking: werving & selectie, detachering en interim recruitment. Afhankelijk van de behoefte, wordt er gezorgd voor een passende dienstverlening.

Waarom Banenintechniek.nl?
Jarenlange ervaring binnen de technische sector heeft ervoor gezorgd dat Banenintechniek.nl een waardevol en duurzaam netwerk heeft opgebouwd aan technische professionals. Dit netwerk ligt voornamelijk in midden- en oost Nederland. Banenintechniek.nl kan geschikte kandidaten werven voor diverse functies op verschillende ervaringsniveaus. Door het opbouwen van een lange termijn relatie leert Banenintechniek.nl de cultuur en werkwijze van de organisatie goed kennen waardoor er als ambassadeur van de opdrachtgever kan worden opgetreden in de werving richting kandidaten.

Werkwijze
Na het inventarisatiegesprek over de wensen en eisen van de personeelsbehoefte, wordt de zoektocht naar een geschikte kandidaat gestart. Banenintechniek.nl werft en selecteert passende kandidaten vanuit diverse online- en offline zoekkanalen, nodigt de kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek en maakt hieruit een selectie van geschikte kandidaten die worden geïntroduceerd middels een profielschets en cv.
Vanaf dit moment wordt het sollicitatieproces gestart bij de opdrachtgever. Is zowel de kandidaat als opdrachtgever positief? Dan wordt afhankelijk van de gekozen dienstverlening de indiensttreding van de kandidaat door de opdrachtgever of Banenintechniek.nl contractueel afgehandeld.

Banenintechniek.nl is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals bij opdrachtgevers binnen bouw, infra en installatietechniek. Banenintechniek.nl heeft één doel: het verbinden van technici aan organisaties middels een vast dienstverband.

De opdrachtgevers variëren van regionale MKB-bedrijven tot grote landelijke spelers. Professionals hebben een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in een technische richting. Door jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, een uitgebreid netwerk en een persoonlijke werkwijze wordt er een juiste match gemaakt. 

Er is altijd een dienstverlening die aansluit op de behoefte van professional of opdrachtgever. De mogelijkheden zijn: werving & selectie, detachering en interim recruitment. 

Op zoek naar een vaste baan of technische professionals die uw organisatie komen versterken? Neem telefonisch contact op via 06 20 50 60 26 of per e-mail via e.platenkamp@banenintechniek.nl