Skip to content

Voor vaste banen in de techniek 


Over Banenintechniek.nl 
Elles 3
 
Elles Platenkamp: vanuit een sterke technische affiniteit en passie voor de arbeidsbemiddeling ben ik in 2017 gestart met Banenintechniek.nl. Van jongs af aan heeft de technische sector mijn aandacht, waardoor ik destijds een bewuste studiekeuze heb gemaakt richting techniek. Na een periode de combinatie van werktuigbouwkunde en elektrotechniek te hebben gestudeerd, ben ik in 2015 afgestudeerd voor de hbo-studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de studie heb ik technische minors gevolgd (o.a. civiele techniek) en heb ik stagegelopen bij een tweetal internationale productiebedrijven.
 
Tijdens en na mijn afstuderen ben ik gaan werken als Project Engineer waarna ik in 2015 per toeval in de arbeidsbemiddeling terecht ben gekomen. Anderhalf jaar lang heb ik bij een landelijk detacheringsbureau gewerkt waarna ik ben gestart met Banenintechniek.nl. Inmiddels heb ik al een groot aantal technici geholpen aan een vaste baan in de techniek en opdrachtgevers ondersteund in het werven en selecteren van nieuwe collega’s. Vanaf moment één geeft dit vak mij enorm veel voldoening. Dagelijks het verschil maken voor professionals en opdrachtgevers is waar ik veel energie uit haal! 
 
Ben jij benieuwd naar de werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.
 
Telefoon        06 20 50 60 26 (ook bereikbaar via WhatsApp)
E-mail           e.platenkamp@banenintechniek.nl
 
 

Banenintechniek.nl is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals bij opdrachtgevers binnen bouw, infra en installatietechniek. Banenintechniek.nl heeft één doel: het verbinden van technici aan organisaties middels een vast dienstverband.

De opdrachtgevers variëren van regionale MKB-bedrijven tot grote landelijke spelers. Professionals hebben een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in een technische richting. Door jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, een uitgebreid netwerk en een persoonlijke werkwijze wordt er een juiste match gemaakt. 

Er is altijd een dienstverlening die aansluit op de behoefte van professional of opdrachtgever. De mogelijkheden zijn: werving & selectie, detachering en interim recruitment. 

Op zoek naar een vaste baan of technische professionals die uw organisatie komen versterken? Neem telefonisch contact op via 06 20 50 60 26 of per e-mail via e.platenkamp@banenintechniek.nl