Skip to content

Voor vaste banen in de techniek 


Bouw | Infra | Installatietechniek

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt en/of op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan? Kom dan kennismaken. 

Waarom Banenintechniek.nl? 
Jarenlange ervaring binnen de technische sector heeft ervoor gezorgd dat Banenintechniek.nl een waardevol en duurzaam netwerk heeft opgebouwd aan opdrachtgevers. Banenintechniek.nl selecteert de best passende opdrachtgevers (werkgevers) binnen de bouw, infra en installatietechniek. Door het opbouwen van een lange termijn relatie heeft Banenintechniek.nl de cultuur en de werkwijze van de organisatie goed leren kennen waardoor er een juiste match gemaakt kan worden. 

Werkwijze
1. Telefonische intake 
2. Persoonlijk kennismaken (tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek worden jouw wensen geïnventariseerd). 
3. Opstellen profielschets (ideale functie, taken, verantwoordelijkheden en type werkgevers). 
4. Selecteren en bespreken opdrachtgever(s). 
5. Coachen (sollicitatietips en gespreksoefeningen). 
6. Kennismaken met opdrachtgever(s). 
7. Eindgesprek 
8. Contractbespreking 

Banenintechniek.nl is gespecialiseerd in de bemiddeling van technische professionals bij opdrachtgevers binnen bouw, infra en installatietechniek. Banenintechniek.nl heeft één doel: het verbinden van technici aan organisaties middels een vast dienstverband.

De opdrachtgevers variëren van regionale MKB-bedrijven tot grote landelijke spelers. Professionals hebben een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in een technische richting. Door jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, een uitgebreid netwerk en een persoonlijke werkwijze wordt er een juiste match gemaakt. 

Er is altijd een dienstverlening die aansluit op de behoefte van professional of opdrachtgever. De mogelijkheden zijn: werving & selectie, detachering en interim recruitment. 

Op zoek naar een vaste baan of technische professionals die uw organisatie komen versterken? Neem telefonisch contact op via 06 20 50 60 26 of per e-mail via e.platenkamp@banenintechniek.nl