Verder naar bericht

Opdrachtgever

“Banenintechniek.nl | voor vaste banen in de techniek”

Banenintechniek.nl heeft één doel! Technici aan organisaties binden, zodat uiteindelijk een vast dienstverband voor de kandidaat ontstaat. Dat zie je terug in onze slogan “Banenintechniek.nl | voor vaste banen in de techniek”

Onze kracht ligt in het bemiddelen van technici binnen de technische arbeidsmarkt. Opdrachtgevers waarmee wij werken variëren van regionale, MKB-bedrijven tot de grotere spelers in de markt. Onze kandidaten hebben een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding in de technische richting (bouw, civiel, werktuigbouwkunde of elektrotechniek). Het werkgebied ligt binnen de provincie Utrecht, Noord-Holland en Flevoland.

Banenintechniek.nl kent drie mogelijkheden om de samenwerking aan te gaan, namelijk via interim recruitment, werving & selectie en detachering (deta-vast). Bekijk hier onze dienstverlening.

Na een kennismaking met jullie, de organisatie en een gedegen inventarisatie van jullie wensen zoeken wij ook graag voor jullie geschikte kandidaten. Zijn jullie op zoek? Neem hier contact met ons op of meld hier gelijk jullie openstaande vacatures.