Verder naar bericht

Werkwijze

Hoe wij werken
Na een kennismaking en een gedegen inventarisatie van jouw wensen begeleiden wij jou graag naar jouw nieuwe baan. Wij werken met volgens de volgende stappen.

Kennismakingsgesprek
Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij jouw wensen. Op basis van deze wensen wordt een profielschets opgesteld van de gewenste werkgever. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn, jouw ambities en uiteindelijk waar jij echt gelukkig van wordt. Wij geloven niet in een match op basis van enkel een cv, een match op basis van dé persoon, daar staan wij achter.
Van ons kan jij een proactieve werkwijze verwachten. In het gesprek wordt er duidelijk en eerlijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. Vervolgens zal de nodige aandacht gegeven worden om voor jou een passende vaste baan te vinden.

Sollicitatiegesprek(ken)
Is er op basis van jouw profielschets een match gevonden? Dan ga jij kennis maken bij onze opdrachtgever. Wij helpen jou met de voorbereiding en geven jou sollicitatietips. Zijn jullie positief? Dan sluiten wij af met een eindgesprek.

Eindgesprek
Wanneer een geschikte baan is gevonden kom jij via Banenintechniek.nl B.V. (dienstverlening: deta-vast) of direct in dienst bij onze opdrachtgever (dienstverlening: werving en selectie). Het uiteindelijke doel is altijd vast dienstverband bij onze opdrachtgever. “Banenintechniek.nl | voor vaste banen in de techniek”

Vervolg
Graag blijven wij met jou in contact om te horen hoe het gaat. Met vragen over jouw loopbaan kun je altijd bij ons terecht. Onze dienstverlening is pas geslaagd wanneer beide partijen tevreden zijn.

Een kennismakingsgesprek inplannen? Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met jou op.